2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

özdek 3- Kaçış merdiveni konstrüksiyonnın haricinde kalabilir. Ancak bununla alakadar uyulması müstelzim kimi kurallar bulunan. örneğin; bir dokumanın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden zait ise yapı dışına açık merdiven kuruluşlmasına mezuniyet verilmemektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen muhtevaeriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Mono blok gövde dokuması dal sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin deruninden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara onat şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, dışarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Kapının bediiyat yapısı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle yegâne katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle yan yana kuma özellikleri, dayanıklı ve muhakkak binada olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Sınav İşlemleri: Yangın Kapısı Baplar Yangın Merdiveni Kapısı rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve çın çhileışması önemlidir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşam kurtarmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bir özge şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan aşkın olmaması gerekir.

Bu sebeple çatı içre herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele hileındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı Yangın Merdiveni Kapısı boyanabilir.

Report this wiki page